gratis verzending in de Benelux voor orders hoger dan € 30,00

Wielrenner tijdens wedstrijd

De naam voor winnaars: ULTIMATE KETTINGOLIE

Nr. 1 volgens BIKE.MAGAZIN 11/2020, Nr. 1 volgens TOUR.MAGAZIN 12/2020, NR.1 volgens EMTB Magazin 6/2020, goede keuze volgens Grinta.be en Grimpeur.nl

Na meer dan een jaar ontwikkelingswerk in onze laboratoria, uitgebreide tests met BORA-hansgrohe, het Duitse nationale baanrennen team, het FES (Institut für Forschung und Entwicklung von Sportgeräte) en onze brand partners Ghost, Rotwild en Focus is het resultaat meer dan indrukwekkend: we hebben een kettingolie ontwikkeld die onverslaanbaar is in termen van vermogensverlies en tegelijkertijd meetbare, bevestigde tijdwinst.

Tijdens de uitgebreide tests werden meer dan 20 concurrerende producten vergeleken, we hebben ze allen achter ons gelaten. Met de TUNAP Sports kettingolie ULTIMATE tillen we de efficiëntie van een smeermiddel naar een nieuw niveau. Onze testwinnaar maakt indruk met de best mogelijke slijtagebescherming met een hoog kruip- en hechteffect. Speciale additieven voorkomen corrosie. Last but not least: het kettinggeluid aanzienlijk verminderd. Er is geen betere manier om uw ketting te beschermen.
Lees hier meer over de test.

Lees meer

deel de blog