gratis verzending in de Benelux voor orders hoger dan € 30,00

Druppel in meer

Over ons

TUNAP Sports. Dat zijn kwaliteitsvolle producten voor de fiets én de atleet!

tunap benelux

Over ons

voor de fiets én de atleet !

TUNAP inspireert met innovatieve ontwikkelingen en systeemoplossingen op het gebied van chemie. Als technologie marktleider in de branches automotive, industry, private brand en cosmetics is TUNAP een one-stop shop voor ontwikkeling, productie en verkoop. Met innovaties en betrouwbare producten uit eigen ontwikkeling en productie, evenals een uitgebreide internationale direct sales organisatie is TUNAP succesvolle en onmisbare partner voor de industrie.

Wereldwijd
Meer dan 30.000 klanten wereldwijd gebruiken TUNAP producten en systemen. TUNAP is met dochterondernemingen in 19 internationale markten in Europa, Amerika en Azië vertegenwoordigd – inmiddels met meer dan 800 medewerkers. TUNAP is vandaag een van de grootste Europese producenten van spuitbussen en is innovatief en toonaangevend op vele gebieden. Met name voor producten die ingezet worden in de werkplaats is TUNAP al decennialang innovatiespecialist.

Nieuwe productlijn
TUNAP sports introduceert een nieuwe productlijn die zich richt op de fietssport én de atleet. Dit is een uniek concept waarbij TUNAP niet alleen fietsverzorgingsproducten, maar ook lichaamsverzorgingsproducten produceert. De fietsverzorgingsproducten zijn geschikt voor alle type fietsen, van e-bikes en stadsfietsen tot de mountainbikes en racefietsen van Pro Cycling Teams.

TUNAP Sports is daarom de keuze van professionele atleten, onder andere Team BORA-hansgrohe, het Bigla Pro Cycling women’s team en het Ghost MTB Team. Deze is ook gemaakt omdat TUNAP Sports uitsluitend mens- en milieuvriendelijk producten ontwikkeld inclusief een uniek recyclingconcept.

BIKE CARE
In de lijn TUNAP Sport Bike care vind je alles wat je nodig hebt voor een snelle reiniging, geschikte verzorging en regelmatige service van uw fiets. De toepassing van alle reinigings- en onderhouds-producten is zeer eenvoudig en zeer efficiënt. Geniet van je tochten in alle weersomstandigheden!

  • Geen schade aan het milieu
  • Geen gezondheidsrisico’s
  • Geen schadelijke oplosmiddelen
  • Geen n-Hexaan of aromatische stoffen
  • Geen allergie veroorzakende geurstoffen.

BODY CARE
De lijn TUNAP Sports Body care is ontwikkeld om aan de behoeften van atleten zelf tegemoet te komen. Onze cosmeticalijn biedt bescherming en zorg voor de huid, ontspant de spieren en is effectief bij blessures. Geniet zonder zorgen van je sport. TUNAP Sports Bodycare behandelt je na je fysieke inspanning maar bereidt je ook voor op je volgende avontuur!

  • Dermatologisch getest
  • Bewezen effectieve en efficiënte bescherming
  • Intensieve behandeling zonder siliconen
  • Huidvriendelijk / géén PEG’s
  • Veganistisch en vrij van mineralen