gratis verzending in de Benelux voor orders hoger dan € 30,00

Pro Teams

Grant Thornton Krush Bikes Tunap Sports

De vrouwenploeg van Biehler Krush schakelt in 2021 nog een tandje hoger. Het team wil nog verder groeien en laat zich daarvoor omringen door nieuwe sponsors die elk een autoriteit zijn in hun vakgebied: Grant Thornton, Krush Bikes en Tunap Sports. De ploeg, die naar analogie nu ook Grant Thornton Krush Bikes Tunap Sports zal gaan heten, heeft meteen ook het nieuwe tenue voorgesteld.

De nieuwe naam van het UCI-team is opgebouwd uit Grant Thornton (netwerk van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties), Krush Bikes (fietsenmerk) en TUNAP Sports (fiets- en lichaamsverzorgingsproducten). Teammanager Hans Blom laat weten dat door de nieuwe samenwerkingen de ploeg, die zich richt op opleiding en ook een profploeg omvat, zich verder kan ontwikkelen.

TUNAP Sports verbindt niet alleen zijn naam aan de ploeg, maar zal de talentvolle dames van Grant Thornton Krush Bikes Tunap Sports ook ondersteunen bij het onderhoud van het materiaal. Met onze technische kennis en hoogwaardige producten, die allen wetenschappelijk bewezen doeltreffendheid waarborgen, hopen we de ploeg mee naar de top te stuwen.

De selectie van Grant Thornton Krush Bikes Tunap Sports bestaat in 2021 uit de volgende rensters: Nienke Wasmus, Quinty Ton, Melanie Klement, Henrietta Colborne, Inez Beijer, Marissa Baks, Daniek Hengeveld, Melissa van Neck, Nathalie Eklund en Clara Lundmark.

http://www.talentcycling.nl/biehler-krush-pro-cycling/​
https://www.instagram.com/biehlerprocycling/

De roots van Tunap Sports liggen in Duitsland, waar wij de ontwikkeling en productie van een hoogwaardige productlijn in onderhoudsproducten voor fietsen verzorgen. Ons vertrekpunt ligt in de professionele wielersport maar ondertussen brengen wij een variatie van producten voor mountainbikes, e-bikes, racebikes en stadsfietsen op de markt. Maar ook de atleet komt aan bod.

Ghost Factory Racing Team

MTB fabrikant GHOST Bikes heeft een sterke band met de mountainbike sport en is al jaren een competente partner voor internationale rensters. Zij richtte in 2011 haar eigen team op: Ghost Factory Racing Team. Het doel: een creatieve samenwerking tussen fabrikant en atleten in de racewereld
tot stand brengen. En dat ik gelukt!

De eerste Olympische gouden medaille in Peking in 2008 leverde het bewijs van het prestatiepotentieel van haar fietsen. In de 10 jaar die volgden, hebben haar atleten talloze nationale en internationale titels gewonnen: Duitse Bundesliga-titels, Wereldbeker-titels en Wereldbeker-, Europese en Wereldkampioenschappen.

Dit succes bevestigt haar aanpak: in de mountainbikesport kan je veel bereiken door vertrouwen en samenwerking, gemeenschappelijke doelen
en een sterke en diepgaande teamgeest. Dit omvat niet alleen fair play en respect onder het team, maar ook tegenover de concurrentie.

https://www.instagram.com/ghost_factory_racing/