gratis verzending in de Benelux voor orders hoger dan € 30,00

Lokale Ambassadeurs

We zijn trots dat deze lokale helden onze producten uitdragen

Lokale

Ambassadeurs

Rianne De Vries


Hi, ik ben Rianne de Vries, sinds 2012 Shorttrackster in het nationale team van Nederland. Ik heb het geluk dat ik als topsporter van mijn passie kan leven en de hele wereld over mag om te schaatsen. In de zomer train ik veel op de fiets en maak ik veel gebruik van Tunap Bike Care producten om mijn fiets in goede conditie te onthouden. In de winter reis ik de wereld rond voor mijn wedstrijden en maak ik meer gebruik van de Tunap Body Care producten zoals de Foaming Shower Gel.

https://www.instagram.com/riannedvries/​

 

Boukje Van de Ven


Dit gekke jaar is een fietsjubileum voor mij. In het laatste stukje van mijn post-borstkankertraject, nu 10 jaar geleden, ben ik op advies mijn oncoloog op de fiets gestapt.  Vrijwel meteen ben verliefd geworden op het fietsen en heb intussen zelfs al diverse keren de Mont Ventoux beklommen, mijn meest bijzondere ervaring tot nu toe.


Mooie vriendschappen en spannende uitdagingen hebben het fietsen mij al opgeleverd. Heel blij wordt ik van de textiel deo van TUNAP Sports. Mijn schoen ruiken na iedere fietsrit nog steeds naar bloemetjes. Ook de huidproducten gebruik ik heel graag. Ze ruiken heerlijk en de substanties smeren heerlijk uit. En ook mijn Bianchifiets houd het meeste van een goede poetsbeurt, zodat ze weer kan shinen op een volgende rit!

https://www.instagram.com/boukjev/​


Jeroen de Haas


Jeroen de Haas – 47 jaar oud uit Rotterdam. Sinds 1980 in de wielersport. Ik ben gestart bij RWC Ahoy en heb op hoog niveau gekoerst met jongens die later prof zijn geworden. In 1999 ben ik gestopt met wedstrijden. Vanaf dan werd fietsen mijn favoriete tijdverdrijf. Diverse malen al heb ik me met mijn fiets geëngageerd voor het goede doel. Zo heb ik in 2012, 15 en 16 Alpe d’Huez opgefietst ten voordele van het goede doel. Ongeveer 1,5 jaar geleden ben ik in aanraking gekomen met TUNAP Sports via mijn lokale fietsenwinkel Italian Cycle Experience. Aangezien ik een high-end fiets heb, gebruik ik niet eender wat om hem te onderhouden. TUNAP Sports is voor mij dan ook een bewuste keuze waarbij ik 100% zeker weet dat mijn fiets het beste van het beste krijgt. De body care producten zijn daarnaast een dikke extra want uiteindelijk mag je jezelf na een flinke inspanning toch ook best verwennen.

https://www.instagram.com/webhaaz/​

​ 

Bianca van Elswijk


Ik ben Bianca, trotse moeder met een passie voor sport. Bijna al mijn vrije tijd spendeer ik aan sport. Mijn grootste passie is fietsen, zowel op de racefiets als op de MTB. Al mijn fietsen vragen uiteraard ook wel wat onderhoud. Ik hou enorm veel van mijn fietsen en gebruik dan ook allen maar het beste voor de schoonmaak en het onderhoud ervan. Tunap sport is voor mij dan ook de enige juiste keuze hiervoor. De aandrijvingsreiniger is mijn favoriete product. Het is altijd een schitterend moment om het vuil van de cassette af te zien druipen waarna alles weer blinkt en als nieuw is. Na het fietsen is de hydraterende douchegel en bodylotion een welkome beloning, om zo weer fris, ontspannen en heerlijk geurend verder met de dag te gaan.

https://www.instagram.com/bfr._bianca/​

​ 

Laura Van Regenmortel


Alle teams van GT Krush TUNAP Pro Cycling worden voorzien van Bike en Body care producten van TUNAP Sports. Zowel de mekaniekers als de rensters zelf zijn door TUNAP Sports voorzien van hun producten, waarmee zij hun fietsen en zichzelf optimaal kunnen verzorgen.

https://www.instagram.com/laura.van.regenmortel/


Bastiaan Gaillard


Mijn naam is Bastiaan Gaillard en ik fiets al een aantal jaar met veel plezier op mijn racefiets en gravelbike. Sinds korte tijd maak ik naar volle tevredenheid gebruik van de schoonmaakproducten van Tunap Sports. Ik ben onder de indruk van Tunap omdat je alles perfect kunt doseren. Mijn fiets blinkt weer na een schoonmaakbeurt en gaat goed gesmeerd de schuur weer in.

https://www.instagram.com/gaillardonline/

​ 

MTB club-010

Wij zijn een drietal vrienden die samen één grote passie delen: mountainbiken! Avontuur, fun en uitdagingen zijn de kernwoorden die ons drieën verbindt. Wekelijks gaan we erop uit met de bikes op de Nederlandse trails en daarnaast plannen we ook geregeld toffe trips met elkaar (en anderen) naar het buitenland om het avontuur op te zoeken. 

Wij zijn een drietal vrienden die samen één grote passie delen: mountainbiken! Avontuur, fun en uitdagingen zijn de kernwoorden die ons drieën verbindt. Wekelijks gaan we erop uit met de bikes op de Nederlandse trails en daarnaast plannen we ook geregeld toffe trips met elkaar (en anderen) naar het buitenland om het avontuur op te zoeken. 

Daarbij vragen we enorm veel van onze Bikes en is het belangrijk om deze in Top conditie te hebben en daarom werken we graag met de producten van Tunap Sports om de simpele reden…, Ze doen wat ze beloven!!

https://www.instagram.com/mtbclub010/

Steff De Bruijn

Ik ben Steff de Bruijn en fiets sinds mijn vijfde bij een BMX-club. In de disciplines BMX, MTB en Cyclocross reis ik Nederland en een deel van Europa door met veel hoogtepunten waaronder Nederlands kampioen veldrijden, diverse keren podium tijdens het NK MTB en altijd finalist NK BMX.

Door Corona en mijn diabtes type 1 ziet het seizoen er helaas ineens heel anders uit, hopelijk kunnen we weer snel wedstrijden rijden. Gelukkig kan ik nog lekker trainen op mijn bikes, na de training reinigen en smeren we de bikes en spring ik daarna graag onder de  douche met de Tunap Showergel.  Mijn favo cleaner is de Drive Cleaner om daarna te smeren met TUNAP Ultimate voor een optimale werking in het veld maar ook op de BMX-baan. 

Mijn doelen voor volgend jaar zijn mijn plaats in de Top 5 in het MTB’en handhaven en in het veldrijden een aantal overwinningen te behalen. Dit met de ondersteuning van TUNAP Sports, nu en later want dan wil ik heel graag op profniveau internationale veldrijwedstrijden rijden,

See you on the bike!

https://www.instagram.com/steff.debruijn/


Mathys Taekema

Mijn naam is Mathys. Wielrennen is mijn grootste passie en ik fiets gemiddeld 5 keer per week. Omdat ik ook tijdens de wintermaanden
fiets, krijgen mijn fietsen flink wat te verduren. Na een mooie rit door de duinen kom ik regelmatig thuis met een smerige fiets.

Het eerste wat ik dan doe is mijn fiets schoonmaken. Met de producten van Tunap is dit bijna net zo leuk als het fietsen zelf. Vuil verdwijnt als sneeuw voor de zon en de Ultimate kettingolie verzorgt én beschermt de ketting voor mijn volgende avontuur.

https://www.instagram.com/dutch_cycling_friend/​

Celine Van Houtum

Ik ben Celine van Houtum, 23 jaar en renster van het UCI team Multum Accountants. Dit combineer ik met een hele leuke parttime baan. Wielrennen is de rode draad in mijn leven, aangezien ik sinds mijn 9e al op de fiets te vinden ben. Ik hoef dus niet te vertellen dat ik al heel wat kilometers in de benen heb.

Ik ben fan van alle producten van TUNAP, maar met stip op nummer 1 staat bij mij de aandrijvingsreiniger. Wat een gemak om je ketting en cassette schoon te maken, een kind kan de was doen! Een ander enorm pluspunt vind ik dat ze zowel voor bike als body zorgen. Zit je dan op je mooi gepoetste fiets met je slechte benen.. Hallo recovery sport gel!

https://www.instagram.com/celinevhoutum/


Darinka Roth

Ik ben Darinka Roth, trotse ‘fitmom’ van 2 kids. Vorig jaar ben ik begonnen als triatlete. Daarbij wil goede keuzes maken in voeding, fitnesstraining en professionele begeleiding om mijn doelen te bereiken.

Daarom kies ik voor het schoonhouden en onderhouden van mijn fiets voor de Bikecare lijn van TUNAP Sports. En dat is een feest! Elke keer weer een glimmende ketting!

Maar ook de Bodycare lijn zorgt goed voor mijn lichaam, van de Chamois Cream (zelfs van wetsuit naar wielrenbroek) tot herstellende Recovery Sportgel.

https://www.instagram.com/darinka4kika